gratis verzending

geen verrassingen

gratis retourneren

30 dagen bedenktijd

0item(s)

Er zit niets in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fibaro - Home Center Lite

Wees de eerste om dit product te reviewen

Quick Overview

  • Sluit meer dan 200 Z-wave producten aan op dit Home Center.
  • Vereenvoudig en automatiseer je woning en bedien aangesloten modules.
  • Verbind alles draadloos met elkaar, er komt geen kabel aan te pas.
229,-
 
Omschrijving Product bundels Specificaties Reviews

Omschrijving Fibaro - Home Center Lite

Stuur alles aan

De home center is het hart van je domotica spullen. Het stuurt alle apparaten aan en leest alle sensoren uit. Maak zelf scenes zodat je huis zich helemaal naar jou aanpast. Maak een alarmsysteem, regel het klimaat of laat lampen automatisch aan gaan. Van simpel het licht aan en uit laten gaan op bepaalde tijdstippen tot het automatisch regelen van licht en temperatuur gebaseerd op je lokatie. Meet stroomverbruik van apparaten. Zet apparaten en lichten op afstand aan en uit. Met de home center lite is het mogelijk om scenes te maken met grafische blokken via de webinterface. Voor scenes maken met LUA heb je de fibaro home center 2 nodig.

Stel een alarmsysteem in

Met een simpele deur / raam sensor en een bewegingssensor is al een basis alarmsysteem te maken. Wanneer er beweging gedetecteerd is of als er een deur of raam opengaat kan het alarm direct berichten uitsturen via mail, sms en push notificatie. De app op de telefoon kan direct een alarm signaal geven. Bij toevoeging van een beveiligingscamera is het mogelijk om ook nog een foto mee te sturen.

Neemt je zorgen weg

Het is mogelijk om automatisch de verlichting te regelen met de home center. Zet afhankelijk van de zonsopkomst of zonsondergang automatisch lichten aan of uit. Vergeten lichten uit te zetten? Zet op afstand alsnog alles uit. Met de app van fibaro is het mogelijk om automatisch alles uit te zetten wanneer je van huis gaat.

Plugins voor home center

Fibaro heeft ook plugins om apparaten aan te sturen die niet op zwave werken maar wel via het netwerk aan te sturen zijn. Zo zijn er onder andere plugins beschikbaar voor Netatmo, Nest,Philips HUE, Sonos en verschillende TVs (Sony, Philips, Samsung en LG) en XBMC. Ook zijn er nog verschillende plugins beschikbaar voor IP cameras en alarmsystemen.

Home center 2 of home center lite?

De home center lite is de kleinere versie van de home center 2. De home center 2 is dan ook iets krachtiger en heeft meer mogelijkheden dan de home center 2. De volgende dingen zijn wel mogelijk met de home center 2 maar niet met de home center lite:

  • Met de home center 2 is het mogelijk om scenes te programmeren in LUA. Ook het aanmaken van LUA gebaseerde virtuele apparaten is mogelijk.
  • De home center 2 ondersteunt VOIP verbindingen. Dit maakt het mogelijk om een intercom te maken
  • SATEL Alarm systeem integratie
  • Lili voice control assistence. Hiermee is het mogelijk om met spraak het systeem aan te sturen.

Specificaties

SKU FGHCL
Fabrikant Fibaro
EAN 5902020528234
Merk Fibaro
Garantie 2 jaar carry-in-garantie

Productreviews

Reviews over de Fibaro - Home Center Lite

  1. Wees de eerste om dit product te reviewen
Schrijf een review

Hoe waardeer je dit product? *

  1 2 3 4 5
Prijs
Beoordeling
Kwaliteit
Sluit formulier

Bekijk ook