gratis verzending

geen verrassingen

gratis retourneren

30 dagen bedenktijd

0item(s)

Er zit niets in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Retouren en garantie


Defect bij ontvangst

Het kan gebeuren dat een product direct bij ontvangst niet goed functioneert of beschadigd is, dan vragen wij je om dit binnen 5 dagen te melden bij onze klantenservice. Wij zullen het product geheel kosteloos voor je vervangen.


30 dagen bedenktermijn

Producten gekocht bij Welivesmart kun je binnen dertig dagen na het moment van afleveren met ons ruilen of naar ons retour sturen. Hierbij is het van belang dat je het product(en) zo compleet en onbeschadigd mogelijk aan ons retour stuurt. Ook dient het product in de oorspronkelijke verpakking retour gestuurd te kunnen worden (voor zover dit redelijkerwijs mogelijk is). Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor volledige restitutie in aanmerking.

De dertig dagen gaan in op de dag dat je het product ontvangt. Als je het aankoopbedrag retour wenst te ontvangen dan zal dit zo snel mogelijk maar altijd binnen 30 dagen na aanmelding van de retour aan je terug gestort zijn.


Garantie en defecten

Elk artikel gekocht in onze webwinkel heeft recht op een garantieperiode. De termijn van deze garantie verschilt per product. Op de hardware geldt gemiddeld genomen een garantie van twee jaar. De exacte garantie periode kun je op de productpagina vinden of hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.


Gratis retourneren

Bij Welivesmart kun je artikelen altijd gratis retour sturen. Wil je een product(en) retour sturen? Wij vragen je hiervoor het volgende stappenplan aan te houden. Op deze manier kunnen wij de retournering zo soepel en snel mogelijk afhandelen:

  1. Print het retourformulier uit, vul deze volledig in en voeg bij in de doos.
  2. Plak het meegeleverde adreslabel over het oude label heen. Beschik je niet over een adreslabel, gebruik dan het onderstaande adres.
  3. Geef de retourzending af bij een PostNL service punt bij jou in de buurt. Je hoeft verder niks te betalen en kunt de zending zo inleveren.

Welivesmart retouradres

Welivesmart Retouren
Antwoordnummer 39176
1090WC Amsterdam
Nederland